search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19
MENU CLOSE

Ληστεία μαμούθ στον Trump Tower – Άρπαξαν κοσμήματα 350.000 δολαρίων

23.09.2019 18:09
Ληστεία μαμούθ στον Trump Tower - Άρπαξαν κοσμήματα 350.000 δολαρίων - Media

 

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε ο ουρανοξύστης του Ντόναλντ Τραμπ «Trump Tower», απ’ όπου άγνωστοι άρπαξαν μέσα από δύο διαμερίσματα κοσμήματα αξίας 350.000 δολαρίων. 

Τα περιστατικά έγιναν από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου και αποκαλύφθηκαν νωρίτερα σήμερα. Μάλιστα σε δημοσίευμα της New York Post αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μείνει στον πύργο, ενόψει και της παρουσίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. 

Σημειώνεται πως μία 33χρονη σε συνομιλία που είχε με αστυνομικούς τους είπε ότι έκλεψαν μέσα από το διαμέρισμά της, ένα διαμαντένιο βραχιόλι, όταν εκείνη έλειπε για διακοπές. Την ίδια ώρα μία 67χρονη είπε πως της έκλεψαν πέντε κοσμήματα των οποίων η αξία ξεπερνά τα 200.000 δολάρια. Μεταξύ των κοσμημάτων ήταν  ένα διαμαντένιο βραχιόλι, όπως και ένα περιδέραιο με διαμάντια και ζαφείρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στα δύο διαμερίσματα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Υπενθυμίζεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ένα διαμέρισμα που καταλαμβάνει τρεις ορόφους, ενώ εκεί βρίσκονται και γραφεία του ομίλου του, Trump Organisation.

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19