search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Μαστοράκης σε Μητσοτάκη: «Από κλαμπάκι σε κλαμπάκι»

23.09.2019 18:36
Μαστοράκης σε Μητσοτάκη: «Από κλαμπάκι σε κλαμπάκι» - Media

 

Για τις πολιτικές συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τη διπλωματία έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης.

«Στη διπλωματία χαμογελάς χαζά, σφίγγεις ιδρωμένα χέρια, σφίγγεις τον σφιγκτήρα σου, βγάζεις και καμιά φωτογραφία ως επιβεβαίωση λυκοφιλίας, αρκεί να πείσεις την Goldman Sachs ότι όλα πάνε καλά και… τριάντα το δολάριο», γράφει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αν ήταν στη θέση του πρωθυπουργού θα γυρνούσε από κλαμπάκι σε κλαμπάκι στη Νέα Υόρκη: «Αν ήμουν στη θέση του Κυριάκου, θα γύρναγα τις νύχτες στο Village από κλαμπάκι σε κλαμπάκι, με τζαζ και ροκ σαν ασπίδα προστασίας στα κρεσέντο υποκρισίας της ημέρας μου…».

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«MITS-O-TRAMP
O Kυριάκος με τον Ντόνυ, ο Κυριάκος με τον Ταϊπ, ο Κυριάκος με τον Ζάεφ, ο Κυριάκος με τον Ράμα. Σκέτη ζαλάδα να σκέφτεσαι τόσες συναντήσεις με (υποθετικά) φίλους και γείτονες που στην πραγματικότητα είναι οχιές, φίδια κολοβά που μας κακοβλέπουν, και να μην μπορείς να τους πεις την αλήθεια κατάμουτρα. Έτσι δηλαδή σε στυλ Τραμπ “Η Ελλάδα πριν απ’ όλα, ρε μαλάκες”– να φτύσεις τον απατεώνα Ζάεφ που μετά το κολλητική με τον Ανεγκέφαλο, ύπουλα και πρόστυχα, εξαφάνισε το “Βόρεια” και ξεζουμίζει το “Μακεδονία,” να ξεχέσεις τον δικτατορίσκο Ράμα, ευεργετημένο εχθρό και διώκτη της ελληνικής μειονότητας, να ρίξεις μια σφαλιάρα στον μεγαλοδικτάτορα, σωματέμπορο ** Ερντογάν που θέλει τη “γαλάζια πατρίδα” ενώ είναι αιματοβαμμένος μέχρι τα μπούνια, και τέλος, να ρίξεις και ένα “fuck off” στον Τραμπ που νταχτιρντίζεται με τον Τούρκο και κάνει στραβά μάτια, επειδή έχει συμφέροντα κατά ‘κει. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν είναι διπλωματία, είναι casus belli. Όσο κι αν μας πνίγει το δίκιο που μόνο εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε. Στη διπλωματία χαμογελάς χαζά, σφίγγεις ιδρωμένα χέρια, σφίγγεις τον σφιγκτήρα σου, βγάζεις και καμιά φωτογραφία ως επιβεβαίωση λυκοφιλίας, αρκεί να πείσεις την Goldman Sachs ότι όλα πάνε καλά και… τριάντα το δολάριο.
Αν ήμουν στη θέση του Κυριάκου, θα γύρναγα τις νύχτες στο Village από κλαμπάκι σε κλαμπάκι, με τζαζ και ροκ σαν ασπίδα προστασίας στα κρεσέντο υποκρισίας της ημέρας μου…

** Πάνω στα ημιθανή σώματα των προσφύγων παίζει τα βρώμικα παιχνίδια του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44