search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Φαιστός: Η κοινότητα και οι συγχωριανοί έδωσαν λύση σε άστεγο!

24.09.2019 06:32
Φαιστός:  Η κοινότητα και οι συγχωριανοί έδωσαν λύση σε άστεγο! - Media

 

Διέμενε στο γραφείο της κοινότητας και πλέον μετακόμισε σε ένα σύγχρονο και απολύτως λειτουργικό τροχόσπιτο

Από το γραφείο της κοινότητας μεταφέρθηκε, την Κυριακή, στη νέα του στέγη, ένας άστεγος κάτοικος της Φανερωμένης του δήμου Φαιστού.

Ο άστεγος άνδρας διέμενε στο γραφείο της κοινότητας με απόφαση του προηγούμενου τοπικού συμβουλίου, καθώς τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και στέγης.

Όπως αναφέρει το Cretalive, το νέο τοπικό συμβούλιο έσπευσε να δώσει λύση παραχωρώντας του τροχόσπιτο με λειτουργικές συσκευές – κουζίνα, ψυγείο, καλοριφέρ, φωτισμό – που αποκτήθηκε από συγχωριανούς για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Όλη την προσπάθεια, τον συντονισμό και την εκτέλεση πραγματοποίησε το συμβούλιο της κοινότητας Φανερωμένης, με την μέγιστη υποστήριξη των συγχωριανών.

Ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν χρηματικά, ηθικά αλλά και έμπρακτα για την υλοποίηση αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος που μας υπενθυμίζει ότι οι αξίες στις μέρες μας δεν πρέπει να ξεφτίζουν!

Ακόμα θα ήθελε να δηλώσει την περηφάνεια του και την τύχη που βρίσκεται σε μια τόση ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη κοινότητα!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55