01/04/2020 11:41:26

Καμήλα κάθισε επάνω σε γυναίκα και εκείνη για να σωθεί τη δάγκωσε δυνατά στα γεννητικά όργανα

Καμήλα κάθισε επάνω σε γυναίκα και εκείνη για να σωθεί τη δάγκωσε δυνατά στα γεννητικά όργανα - Media

 

Το περιστατικό που συνέβη σε ζωολογικό κήπο στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, λες και είναι βγαλμένο από κωμική ταινία. Μια γυναίκα είχε πάει στο ζωολογικό της κήπο μαζί με τον άνδρα της και το μικρό σκυλάκι της, το οποίο είχε προβλήματα ακοής. Μπροστά από το κλουβί με τις καμήλες το σκυλάκι πήδηξε από την αγκαλιά της γυναίκας και χώθηκε μέσα στο κλουβί.

Μάταια εκείνη και ο σύζυγος της, του φώναζαν να βγει έξω. Το μικρό σκυλάκι ήταν κουφό. Τότε η γυναίκα για να το σώσει από τον κίνδυνο να το πατήσει η καμήλα και να το λιώσει, μπήκε και εκείνη μέσα στο κλουβί.

Η γυναίκα έσκυψε στα τέσσερα για να πιάσει από το βάθος του κλουβιού το κουφό σκυλί και τότε συνέβη το αναπάντεχο. Μια αρσενική καμήλα κάθησε επάνω της. Από το βάρος της καμήλας η γυναίκα έσκαγε. Κόντεψε να λιποθυμήσει. Στο μεταξύ το σκυλάκι βγήκε έξω από το κλουβί και έκανε γύρω γύρω από το πόδι του άνδρα της που φώναζε ακόμη δυνατότερα. Πριν προλάβουν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου να επέμβουν, η γυναίκα σκέφτηκε μια δραστική λύση. Όπως η καμήλα είχε καθίσει επάνω της, το πρόσωπο της γυναίκας ακουμπούσε στα γεννητικά όργανα του ζώου. Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Άνοιξε το στόμα της και έμπηξε τα δόντια της στα γεννητικά όργανα του ζώου, που αντέδρασε σα να το χτύπησε κεραυνός. Η αρσενική καμήλα σηκώθηκε σε κλάσματα του δευτερολέπτου και μουγκρίζοντας άρχισε να τρέχει πάνω κάτω στο κλουβί. Το σκυλί στο μεταξύ που δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μπέρδεψε τα πόδια του άνδρα με κάποιο δέντρο και ανακουφίστηκε. Η γυναίκα βγήκε σώα από το κλουβί.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.