search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Ο Δραγασάκης βλέπει στη ΝΔ τη… Θάτσερ: «Αποτυχημένο παλαιοκαπιταλιστικό μοντέλο εφαρμόζει ο Μητσοτάκης»

24.09.2019 07:59
Δραγασάκης για ΕΛΣΤΑΤ: Η ΝΔ έφερε την ύφεση πριν τον κορωνοϊό - Media

 

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θυμίζει όσα συνέβησαν την εποχή της Μάργκαρετ Θάτσερ» είπε σήμερα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μιλώνας στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο.

Και εξήγησε τι εννοούσε:

«Όταν δεν υπήρχε κοινωνία, αλλά μόνο άτομα. Όταν όλα έπρεπε να ιδιωτικοποιηθούν. Έχουν περάσει όμως σχεδόν 40 χρόνια από το αποτυχημένο παλαιοκαπιταλιστικό μοντέλο που εφαρμόζει ο κ.Μητσοτάκης»

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Δραγασάκης είπε πως “από τη μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης της ΝΔ μπορεί ο κόσμος ν’ αντιληφθεί ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχαμε μια κυβέρνηση που υπερασπιζόταν τα συμφέροντα της κοινωνίας, ενώ σήμερα έχουμε ένα συνονθύλευμα μέτρων που μας επιστρέφουν στο παρελθόν που έφερε την κρίση”

Επίσης αναφέρθηκε και στους ρυθμούς ανάπτυξης για τους οποίους κάνει λόγο και η παρούσα κυβέρνησης, λέγοντας: «Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης είχαμε & στο παρελθόν, αυτοί δεν απέτρεψαν τη χρεοκοπία. Στόχος της κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μετάβαση σ’ ένα νέο υπόδειγμα Βιώσιμης & Δίκαιης Ανάπτυξης. Αντί αυτού, η ΝΔ, με τις πολιτικές της, προετοιμάζει τις νέες κρίσεις”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33