17/01/2020 16:05:17
24.9.2019

Ο Δραγασάκης βλέπει στη ΝΔ τη... Θάτσερ: «Αποτυχημένο παλαιοκαπιταλιστικό μοντέλο εφαρμόζει ο Μητσοτάκης»

Ο Δραγασάκης βλέπει στη ΝΔ τη... Θάτσερ: «Αποτυχημένο παλαιοκαπιταλιστικό μοντέλο εφαρμόζει ο Μητσοτάκης» - Media

 

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θυμίζει όσα συνέβησαν την εποχή της Μάργκαρετ Θάτσερ» είπε σήμερα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μιλώνας στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο.

Και εξήγησε τι εννοούσε:

«Όταν δεν υπήρχε κοινωνία, αλλά μόνο άτομα. Όταν όλα έπρεπε να ιδιωτικοποιηθούν. Έχουν περάσει όμως σχεδόν 40 χρόνια από το αποτυχημένο παλαιοκαπιταλιστικό μοντέλο που εφαρμόζει ο κ.Μητσοτάκης»

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Δραγασάκης είπε πως “από τη μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης της ΝΔ μπορεί ο κόσμος ν’ αντιληφθεί ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχαμε μια κυβέρνηση που υπερασπιζόταν τα συμφέροντα της κοινωνίας, ενώ σήμερα έχουμε ένα συνονθύλευμα μέτρων που μας επιστρέφουν στο παρελθόν που έφερε την κρίση”

Επίσης αναφέρθηκε και στους ρυθμούς ανάπτυξης για τους οποίους κάνει λόγο και η παρούσα κυβέρνησης, λέγοντας: «Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης είχαμε & στο παρελθόν, αυτοί δεν απέτρεψαν τη χρεοκοπία. Στόχος της κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μετάβαση σ’ ένα νέο υπόδειγμα Βιώσιμης & Δίκαιης Ανάπτυξης. Αντί αυτού, η ΝΔ, με τις πολιτικές της, προετοιμάζει τις νέες κρίσεις”

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.