search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20
MENU CLOSE

Αναχώρησε η πρώτη πτήση πελατών της Thomas Cook- Συνολικά 8 πτήσεις σήμερα και αύριο

24.09.2019 19:59
Αναχώρησε η πρώτη πτήση πελατών της Thomas Cook- Συνολικά 8 πτήσεις σήμερα και αύριο - Media

 

Χωρίς προβλήματα αναχώρησε η πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» με τουρίστες που είχαν κλείσει τα πακέτα τους με την Thomas Cook που κατέρρευσε.

Τους επιβάτες ενημέρωναν εργαζόμενοι στον ασφαλιστικό οργανισμό, που καλύπτει τις πτήσεις μέσω άλλων αεροπορικών εταιρειών, ενώ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από νωρίς το πρωί βρίσκονταν και στελέχη της Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασίλειου.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και οι επιβάτες φάνηκε να μην έχουν άγχος για την επιστροφή τους, προφανώς έχοντας ενημερωθεί για τις εξελίξεις, αλλά ταυτόχρονα και την κάλυψη των πτήσεων τους.

Μετά την πρώτη πτήση που αναχώρησε, η επόμενη πτήση είναι στις 21:40 για Manchester, 22:25 για Gatwick, στις 23:00 για Glasgow και στις 23:30 για Birmingham.

Στη 01:05 επόμενη πτήση έχει προγραμματιστεί με προορισμό το Bristol, αύριο στις 14:10 για Manchester και στις 22:15 για Gatwick.

Όπως δήλωσε ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας, μέσα στο διήμερο θα αναχωρήσουν συνολικά 1693 επιβάτες, ενώ μέχρι την Παρασκευή εκτίμησε ότι θα έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του επαναπατρισμού, όσων τουριστών έκαναν τις διακοπές τους στην Κρήτη και στο διάστημα αυτό, ο τουριστικός κολοσσός με τον οποίο είχαν επιλέξει να κλείσουν τα πακέτα τους, κατέρρευσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17