05/04/2020 01:59:35

Πυγμάχος πέθανε στο ρινγκ - Το σοκαριστικό βίντεο της κατάρρευσης του

Πυγμάχος πέθανε στο ρινγκ - Το σοκαριστικό βίντεο της κατάρρευσης του  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Αλβανία σε αγώνα του 21 ετών Βούλγαρου πυγμάχου Μπόρις Στάντσοφ με τον Αλβανό πυγμάχο Αρνίτ Μούρια. Ο πυγμάχος από τη Βουλγαρία κάποια στιγμή δέχτηκε μια γροθιά στο πρόσωπο του και άρχισε να κάνει βηματάκια πίσω μέχρι που κατέρρευσε. Στο νοσοκομείο που τον μετέφεραν διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του από καρδιακή προσβολή.

Πίσω από αυτό το τραγικό περιστατικό κρύβεται ένα μεγάλο κουβάρι μυστηρίου. Οι γιατροί είχαν απαγορεύσει στον Μπόρις να αγωνισθεί γιατί είχε πρόβλημα με την υγεία του. Εκείνος για κάποιον άγνωστο λόγω που διερευνά η αστυνομια αγωνίστηκε με ψεύτικη ταυτότηα χρησιμοποιώντας το όνομα του ξαδέλφου του Ίσους Βελίτσκοφ.

Πληροφορίες από το περιβαλλον του πυγμάχου αναφέρουν ότι για να αγωνιστεί οι Αλβανοί διοργανωτές του έταξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο ξάδελφος Μπόρις με το όνομα του οποίου αγωνιζόταν ο πυγμάχος είπε: «από το 2018 αγωνιζόταν με τα δικά μου στοιχεία αφού μου είχε πει ότι υπήρχε ένα πρόβλημα. Μου είχε πει, επίσης, ότι δεν ήθελε τυχόν ήττες να συνδεθούν με το όνομά του».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.