search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Γυναίκα… κουταλιανός απελευθέρωσε ελάφι που είχε παγιδευτεί σε κάγκελα (Video)

25.09.2019 06:53
Γυναίκα... κουταλιανός απελευθέρωσε ελάφι που είχε παγιδευτεί σε κάγκελα (Video) - Media

 

Μια γυναίκα που έκανε τζόκινγκ στο πάρκο Stone Mountain Park της Τζόρτζια, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναγκάστηκε να διακόψει το πρωινό της τρέξιμο για να διασώσει ένα ελάφι που είχε “κολλήσει” σε φράκτη του πάρκου, και μάλιστα δύο φορές!

Η Chloe Dorsey δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο Instagram αφού “έστησε” το κινητό της και κατέγραψε τον εαυτό της να λυγίζει τις μεταλλικές ράβδους του φράχτη προκειμένου να απελευθερώσει το νεαρό ελάφι. Μόλις όμως η Dorsey πήγε να πάρει το τηλέφωνό της, το ελάφι “κατάφερε” να εγκλωβιστεί ξανά ανάμεσα στα μεταλλικά κάγκελα που φράσουν το πάρκο..

“Τι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι;” ακούγεται να αναρωτιέται η Dorcey στο βίντεο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπευσε ξανά προς βοήθεια του δύσμοιρου ελαφιού, μπροστά από έναν άλλο φράκτη, με παχύτερες ράβδους  

“Δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να το λυγίσω, ώστε να απελευθερωθεί”, δήλωσε η Dorsey στο Storyful. “Κοίταξα γύρω για να δούμε αν υπήρχε κάποιος για να βοηθήσει, αλλά δεν υπήρχε.”

H Chloe Dorcey δεν εγκατέλειψε. Πήδησε πάνω από το φράχτη και προσγειώθηκε με αρκετή δύναμη και εν τέλει το ζώο κατάφερε να απελευθερωθεί για δεύτερη φορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46