search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:56
MENU CLOSE

«Γονείς μάλαμα» παράτησαν τα δυο μωρά τους σε κατασκήνωση για αστέγους, γιατί κουράστηκαν να τα φροντίζουν

25.09.2019 07:09
«Γονείς μάλαμα» παράτησαν τα δυο μωρά τους σε κατασκήνωση για αστέγους, γιατί κουράστηκαν να τα φροντίζουν  - Media

 

Τα δυο παιδιά ο Αντρέι και ο Μαξίμ είναι ηλικίας 2 και 3 ετών και τα βρήκε η αστυνομία γυμνά να μπουσουλάνε δίπλα από σκουπίδια και να ψάχνουν κάτι να φάνε. Οι γονείς Μποζένα Σινίτσα και Βολοντιμίρ Ζάιτσεφ οι οποίοι συνελήφθησαν είπαν με απάθεια στους αστυνομικούς ότι κουράστηκαν να τα φροντίζουν και ότι τα παράτησαν στην κατασκήνωση για αστέγους προκειμένου να μάθουν να ζουν όπως οι άστεγοι.

Τα παιδιά που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν βρώμικα, πεινασμένα και κρύωναν βρέθηκαν μετά από μια εβδομάδα σε ημιάγρια κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία στην πόλη Ζαπορίζια.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν τυχαία από μια γυναίκα η οποία πήγε να κάνει μπάνιο στον ποταμό Δνείπερο που διατρέχει τις παρυφές της κατασκήνωσης. Εκεί είδα τα παιδάκια γυμνά να ψάχνουν τα σκουπίδια και ενημέρωσε την αστυνομία.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντίνα Κουνρίκοβα δήλωσε: «Τα παιδιά ζούσαν σαν τον Μόγλη. Δεν φορούσαν ρούχα και έπιναν νερό από το ποτάμι.»

Η παιδίατρος Ταίσα Κλιμένκο από το νοσοκομείο παιδιών της πόλης δήλωσε: «Τα αγόρια πάσχουν από ιικές μολυσματικές ασθένειες και υποσιτισμό. Είναι αδύναμα και μπορούν να περπατήσουν ελάχιστα. Τα παιδιά γνωρίζουν τα ονόματά τους και τις ηλικίες τους. Δεν ζητούν καθόλου όμως τους γονείς τους.»

Το δικαστήριο αφαίρεσε την επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς οι οποίοι κινδυνεύουν τώρα και με ποινή φυλάκισης 5 χρόνων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55