search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:59
MENU CLOSE

Λίντσαραν τον ύποπτο για βιασμό 17χρονης με νοητικά προβλήματα – Τον έκαψαν ζωντανό

25.09.2019 07:30
Κορωνοϊός: Πλήρης απουσία κρουσμάτων στην Αφρική - Τι προβληματίζει τους επιδημιολόγους - Media

 

Όταν έφτασε η αστυνομία στην κορυφή του βουνού Μουχοβιχόγια στη Νότιο Αφρική, το μόνο που βρήκε ήταν καβουρνιασμένη σάρκα και τα υπολλείμματα από τον βιαστή να καπνίζουν ακόμη εκεί που τον έκαψαν. Η αστυνομία έφτασε αργά και δεν πρόλαβε να σώσει τον 39χρονο άνδρα που οι κάτοικοι του χωριού τον κατηγόρησαν πως βίασε μια 17χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση, την ώρα που εκείνη μάζευε ξύλα.

Από τις έρευνες των αρχών προέκυψε ότι ο 39χρονος όταν επέστρεψε στο χωριό βρήκε απέναντι του έναν μανιασμένο όχλο έτοιμο να τον λιντσάρει. Τον χτύπησαν με ξύλα και καδρόνια και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν ζωντανό επάνω στο βουνό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την υπόθεση με τις αρχές να διαμηνύουν ότι «όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες βάρβαρες πράξεις θα αντιμετωπιστούν σκληρά και χωρίς συμβιβασμούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:58