search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Συνεχίζονται οι απολύσεις στην 24Media

25.09.2019 07:52
Συνεχίζονται οι απολύσεις στην 24Media - Media

 

Δεν είναι καλή η (οικονομική) κατάσταση στην 24Media. Ή, τουλάχιστον, έτσι ενημερώνουν όλους όσους απολύουν. Μετά τις απολύσεις από τα Sport24 Radio των παραγωγών Κώστα Γκόντζου, Δημήτρη Γρηγορόπουλου, της δημοσιογράφου Σοφίας Μανιάτη, δύο τεχνικών αλλά και του Δημήτρη Κωνσταντινίδη που είχε επιτελικό ρόλο στον όμιλο, σειρά πήρε το site.

Ήδη, ως γνωστοποίησε ο ίδιος, παρελθόν αποτελεί ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Μπάμπης Τσιμπίδας ενώ πληροφορίες θέλουν και από το τμήμα μπάσκετ να υπάρχουν αποχωρήσεις. Και σύμφωνα με το dailymedia.gr οι απολύσεις θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα.

«Μία δεκαετία είναι μεγάλο πράγμα. Ειδικά όταν αποτελεί το 1/3 της ζωής σου. Εντάχθηκα στην 24media την 1η Νοεμβρίου του 2009 και θα αποχωρήσω στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019. Πέρασα από το ραδιόφωνο και το σάιτ του Sport24 και το Prasinanea.gr και θέλω να πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Θερμές ευχαριστίες σε όλους, για τη δημοσιογραφική βελτίωση, τις ωραίες στιγμές και τις όμορφες αναμνήσεις. Εις το επανιδείν!» έγραψε ο Τσιμπίδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44