search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:44
MENU CLOSE

Ο Τζήμερος «βλέπει» στη ΝΔ «γαλάζιους σταλινολάγνους» – Με αφορμή ψήφισμα της ΕΕ για την ΕΣΣΔ

25.09.2019 12:30
Ο Τζήμερος «βλέπει» στη ΝΔ «γαλάζιους σταλινολάγνους» - Με αφορμή ψήφισμα της ΕΕ για την ΕΣΣΔ - Media

 

«Γαλάζιους σταλινοφασίστες» στους κόλπους της… Νέας Δημοκρατίας «βλέπει» ο Θάνος Τζήμερος, με αφορμή τη στάση επτά ευρωβουλευτών του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι δεν υποστήριξαν ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που επί της ουσίας εξισώνει ναζισμό και κομμουνισμό.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, που στο παρελθόν έχει εκφράσει ξανά, εκτός από ακραία νεοφιλελεύθερες, και ακροδεξιές απόψεις, επιτίθεται μάλιστα στη ΝΔ κάνοντας λόγο για «προεκλογικές θέσεις – σούπα» που «σημαίνουν και μετεκλογική πολιτική – σούπα».

«Το έδειξε στη διαχείριση της ισλαμικής εισβολής, το έδειξε στο ότι δεν άγγιξε καθόλου τον πασοκικό συνδικαλιστικό νόμο και η χώρα διαλύεται από τσουνάμι απεργιών, το δείχνει και στην αντιμετώπιση της εγκληματικής ιδεολογίας του κομμουνισμού», λέει ο Θ. Τζήμερος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41