search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:46
MENU CLOSE

«Σέντρα» στη Super League 2 το Σαββατοκύριακο – Ένταση στο ΔΣ

25.09.2019 14:42
«Σέντρα» στη Super League 2 το Σαββατοκύριακο - Ένταση στο ΔΣ - Media

 

Το πρωτάθλημα της Super League 2, του οποίου η πρεμιέρα έχει εξελιχθεί σε σίριαλ λόγω της διαφωνίας στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων , θα ξεκινήσει κανονικά, το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9).

Απόφαση να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα από το προσεχές Σαββατοκύριακο πήραν οι ομάδες της Super League 2, έπειτα από… ντέρμπι στην ψηφοφορία (7 υπέρ, 6 κατά) που πραγματοποιήθηκε στο σημερινό ΔΣ, το  οποίο ολοκληρώθηκε εν μέσω μεγάλης έντασης και αντεγκλήσεων.

Υπέρ τάχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, ΑΟ Χανιά, Λεουτσάκος (Super League 2/Football League), Θωμαΐδης (εκπρόσωπος ΕΠΟ).

«Όχι» ψήφισαν Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, ΑΕ Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός.

Ωστόσο στην ψηφορορία το σκορ ήταν 6-5 για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τις θετικές ψήφους των κ.κ Λεουτσάκου (πρόεδρος SL2),  Θωμαΐδη (εκπρόσωπος ΕΠΟ)  να ανατρέπουν το σκηνικό προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της ΑΕ Καραϊσκάκης, Οδυσσέα Δράκου (είχε ψηφίσει «όχι»).

«Είσαι μπούλης», φώναξε στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, ο οποίος του ζητούσε να ανακαλέσει. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, το επεισόδιο συνεχίστηκε στους διαδρόμους, με τον κ. Θωμαΐδη να καλεί τον κ. Δράκο να τα… πουν έξω και να του φωνάζει «Είσαι κότα, ρε. Πάμε κάτω να δούμε ποιος είναι μπούλης».

Οι δύο άνδρες έφτασαν μέχρι το σημείο να αλληλοσπρώχνονται, όταν επενέβη ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και άλλα άτομα που ήταν στον χώρο, αποκαθιστώντας την τάξη 

πηγή: www.sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:44