search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Έτσι του «έφαγε» τα χρήματα ο απατεώνας (Video)

25.09.2019 16:16
Φθιώτιδα: Έτσι του «έφαγε» τα χρήματα ο απατεώνας (Video) - Media

 

Από τη Φθιώτιδα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με τις τηλεφωνικές απάτες όπου επιτήδειοι προσποιούμενοι γνωστούς και υπεράνω κάθε υποψίας επαγγελματίες, εξαπατούν επιχειρήσεις με πλαστά καταθετήρια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για την υπόθεση που ο απατεώνας παρουσιαζόταν στο τηλέφωνο ως γνωστός γιατρός και παράγγελνε πράγματα, τα οποία υποτίθεται θα πλήρωνε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, έχει πολλά ακόμη σενάρια.

Στην περίπτωση που μας περιγράφει ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης ο εντολέας του, γνωστός επιχειρηματίας του νομού Φθιώτιδας, ξεγελάστηκε από τον απατεώνα που του έκανε μια συγκεκριμένη παραγγελία, καθώς εκτός ότι προσποιούνταν ένα πολύ γνωστό του πρόσωπο και επιφανή επαγγελματία, γνώριζε πάρα πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα και των δύο ώστε να γίνει πιστευτός! Μάλιστα χρησιμοποίησε και συνεργό, που υποτίθεται ότι ήταν ο υπάλληλος που έκανε το λάθος, και που επίσης γνώριζε πολλά πρόσωπα και πράγματα για να ολοκληρώσει το έργο της απάτης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιγράφει ο κ. Τσακτάνης τη συγκεκριμένη υπόθεση εξαπάτησης, η οποία πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σημειώνει μάλιστα ότι έχει εντοπιστεί το φυσικό πρόσωπο στο όποιο κατέληξαν τα χρήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:39