search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Ποια κινητά αναδιπλούμενης οθόνης; Έρχονται συσκευές που είναι… όλο οθόνη (Photos, Video)

25.09.2019 16:30
Ποια κινητά αναδιπλούμενης οθόνης; Έρχονται συσκευές που είναι... όλο οθόνη (Photos, Video) - Media

 

Την ώρα που μεγάλες εταιρείες κατασκευής κινητής τηλεφωνίας δοκιμάζουν την τύχη τους στην κατασκευή συσκευών αναδιπλούμενης οθόνης, μια εταιρεία έρχεται με μια πρόταση που αλλάζει πλήρως τη μορφή των κινητών όπως τα ξέραμε.

Ο λόγος για την Xiaomi η οποία παρουσίασε το concept ενός smartphone με οθόνη «180%», δηλαδή με οθόνη που θα καλύπτει ολόκληρη της επιφάνεια της συσκευής, μπρος και πίσω.

Το κινητό ονομάζεται Mi Mix Alpha και εκτός από την οθόνη που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια της συσκευής, θα διαθέτει κάμερα 108 ΜΡ, ενώ το μόνο σημείο του κινητού που δεν θα είναι οθόνη θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενεί το σύστημα της κάμερας.

 

Από εκεί και πέρα, οι πλευρές του κινητού θα είναι ευαίσθητες στην πίεση και θα εκτελούν διάφορες εργασίες, ενώ όλα τα άλλα εξαρτήματα (scanner δακτυλικού αποτυπώματος, ακουστικό, μικρόφωνο, κλπ) θα βρίσκονται κάτω από την οθόνη.

Το μοναδικό πρόβλημα; Οι προθέσεις της Xiaomi για τη συσκευή, καθώς, αν και η εταιρεία έχει δηλώσει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε παραγωγή μικρής κλίμακας, δεν είναι γνωστό αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, ενώ η τιμή υπολογίζεται σχεδόν στα 2.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48