30/03/2020 10:31:59

Φοιτητής βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε δωμάτιο εστίας – Ήταν νεκρός δύο μήνες

Φοιτητής βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε δωμάτιο εστίας – Ήταν νεκρός δύο μήνες - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Ζηλανδία η υπόθεση ενός νεαρού φοιτητή που εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση στο δωμάτιό του, στη φοιτητική εστία όπου διέμενε, ενώ ήταν νεκρός ήδη δύο μήνες.

Πρόκειται για έναν πρωτοετή φοιτητή στο πανεπιστήμιο του Canterbury, στη Νέα Ζηλανδία, το νεκρό σώμα του οποίου, το οποίο εκτιμάται ότι βρισκόταν στο δωμάτιο περίπου 8 εβδομάδες, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, αφού συμφοιτητές του ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από τον χώρο.

Ήδη είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία ο πατέρας του νέου, αφού επί εβδομάδες δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον γιο του ούτε να τον βρει μέσω των φίλων του. Τα αίτια θανάτου διερευνώνται από τον ιατροδικαστή.

Το δωμάτιο του φοιτητή βρισκόταν στο τέλος ενός διαδρόμου, ενώ οι καθαρίστριες της φοιτητικής εστίας δεν εισέρχονται στους ιδιωτικούς χώρους των φοιτητών. Το κόστος διαμονής σε δωμάτιο στη φοιτητική εστία που άφησε την τελευταία του πνοή ο νεαρός αγγίζει τις 7.600 λίρες τον χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.