search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν και τα αγγλικά του στον ΟΗΕ γίνονται viral στην Τουρκία (Video)

25.09.2019 17:10
Ο Ερντογάν και τα αγγλικά του στον ΟΗΕ γίνονται viral στην Τουρκία (Video) - Media

 

Κυκλοφόρισε ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Ερντογάν και τα αγγλικά του, κατά τη συμμετοχή του ίδιου στις εργασίες τις Γενικής Συνόδου του ΟΗΕ. Βίντεο που δεν άργησε να γίνει viral στην Τουρκία!

Ένα βίντεο στο οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να εξηγήσει σε τουρκο-αγγλικά στη συντονίστρια του πάνελ για την κλιματική αλλαγή ότι θέλει να ανέβει στο βήμα να μιλήσει έχει σπάσει ρεκόρ από… ξεκαρδιστικά likes στην Τουρκία. 

Στο βίντεο ακούγεται ο Τούρκος πρόεδρος, που ως γνωστόν δεν γνωρίζει αγγλικά παρά μερικές λέξεις, να λέει στην κοπέλα που δεν τον καταλαβαίνει “I speech kürsü”. Δηλαδή θέλω να μιλήσω (speak) στο βήμα (kürsü) και της δείχνει το έδρανο με το μικρόφωνο.

Στην αρχή της λέει στα τουρκικά, λες και θα καταλάβαινε, kürsü, αλλά η κοπέλα δεν καταλαβαίνει και του λέει «excuse me?». Και τότε ρίχνει τη θεϊκή ατάκα “I speech kürsü” για να της δώσει να καταλάβει ότι θέλει να μιλήσει.

Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral στην Τουρκία, με το τρολάρισμα του Προέδρου να δίνει και να παίρνει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10