search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Σαββίδης σε Φερέιρα: «Δεν υπήρχε η παραμικρή υποψία να σε αφήσω να φύγεις»

25.09.2019 17:34
Σύμμαχος Αλεξέι Ναβάλνι: Μόνο ο Πούτιν θα μπορούσε να εγκρίνει τη δηλητηρίαση - Media

 

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ «έκοψαν» κάθε διάθεση των ανθρώπων της Σπόρτινγκ και δεν μπήκε καθόλου στη λογική της συζήτησης και της διαπραγμάτευσης μαζί τους. Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη – μέσω Skype- της Τετάρτης (25/9) μεταξύ του προέδρου και του τεχνικού επιτελείου.

Το θέμα του Αμπέλ Φερέιρα «τελείωσε» για τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και δεν απασχόλησε περισσότερο από ένα λεπτό κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους επικεφαλείς του αγωνιστικού τμήματος.

«Αν υπήρχε η παραμικρή υποψία στο μυαλό μου για να σε αφήσω να φύγεις, θα διαπραγματευόμουν με βάση τη ρήτρα σου, αλλά το ξέκοψα μόλις το πληροφορήθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας σ’ όλους τους τόνους τη δεδομένη στήριξη προς το πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή, όπως ανέφερε από το πρωί της Τετάρτης (25/9) το gazzetta.gr.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατά στη διάρκεια της κουβέντας, μέσως Skype δεν είχε την παραμικρή διάθεση να μιλήσει για το θέμα, ενώ με την στάση του από την πρώτη στιγμή «έδειξε» ότι δεν είναι διατεθειμένος να πιέσει για να αποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την πρόταση της Σπόρτινγκ γι’ αυτό και σταμάτησε κάθε συζήτηση για τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Η αρχική πρόταση των Πορτογάλων απείχε πολύ από το ποσό της ρήτρας, που υπάρχει (7.000.000) από το καλοκαίρι στο τριετές συμβόλαιο του «Δικεφάλου» με τον Φερέιρα, ωστόσο δεν ήταν μόνον η στάση του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ η αιτία για να σταματήσει κάθε κουβέντα γύρω από τη ρήτρα και τα όποια πιθανά (βλέπε Μίσιτς) ανταλλάγματα.

Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδας έδειξε από την πρώτη στιγμή να στηρίζει τον Φερέιρα , ούτε δέχθηκε καμία πίεση από τον Πορτογάλο τεχνικό για να μπει στη λογική της διαπραγμάτευσης. Αν είχε δεχθεί, τότε ίσως οι δύο πλευρές να το συζητούσαν, όπως ακριβώς έγινε το καλοκαίρι ανάμεσα σε Μπράγκα και ΠΑΟΚ.

Η διαφορά έχει να κάνει πως τότε ο Φερέιρα ζήτησε να φύγει και η πρώην ομάδα του «κατέβασε» τις απαιτήσεις της στα 2.000.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης ήταν στα 12.000.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) με στόχο την αποφόρτιση της ομάδας, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις ανακοινώσεις, τις καταγγελίες, οτιδήποτε άλλο μη αγωνιστικό θέμα και να επικεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια, με πρώτο και καλύτερο αυτό που ακολουθεί στο πρόγραμμα κόντρα στην ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (29/9) στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14