search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:28
MENU CLOSE

Επεισοδιακή σύλληψη με καταδίωξη και εμβολισμό περιπολικού στον Ασπρόπυργο

25.09.2019 17:41
Επεισοδιακή σύλληψη με καταδίωξη και εμβολισμό περιπολικού στον Ασπρόπυργο  - Media

 

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (περιπολικά και Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο Πακιστανοί, για κλοπές πηνίων από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της Αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Οι δράστες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εμβόλισαν το περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Σύμφωνα με το news247 ακολούθησε καταδίωξη και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση των δραστών παρά την αντίσταση που προέβαλαν. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της φθοράς κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου, οι δράστες είχαν μεταβεί λίγες ώρες νωρίτερα σε περιοχή της Βοιωτίας και αφαίρεσαν από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, 10 κομμάτια πηνίων και τρία καλώδια.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν τα ανωτέρω, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κόφτης μετάλλων, λοστός και κοντάρι.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης διακίνησης μεταναστών και των διακεκριμένων κλοπών και φθορών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27