search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Πηγές ΥΠΟΙΚ για Thomas Cook: Παροχές βάσει δημοσιονομικού χώρου

25.09.2019 18:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή - Η διαδικασία - Media

Η κυβέρνηση αναμένει την ακριβή αποτύπωση του μεγέθους του προβλήματος από την πτώχευση του ταξιδιωτικού κολοσσού της Thomas Cook, για να προχωρήσει στις αποφάσεις της που θα ανακουφίσουν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι οποίες επλήγησαν από το «κανόνι», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του mononews.gr εάν θα προχωρήσει το «πάγωμα» του ΦΠΑ για τις ανείσπρακτες οφειλές, υψηλόβαθμες πηγές του υπουργείου Οικονομικών σχολίασαν: «Θα δώσουμε αυτό που πρέπει να δώσουμε με βάση την περίμετρο του προβλήματος, όπως θα αποτυπωθεί με αξιόπιστο τρόπο και στο πλαίσιο του δημοσιονομικού χώρου του 2019, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη και αυτό που γίνεται σε άλλες χώρες».

Υπενθυμίζεται ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου έχει ήδη αποφασιστεί η κατάργηση του τέλους διανυκτέρευσης για όσους είχαν σύμβαση με την Thomas Cook.

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51