search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο 16χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying: Ζητώ συγγνώμη, είχα θολώσει

25.09.2019 19:00
Συγκλονίζει ο 16χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying: Ζητώ συγγνώμη, είχα θολώσει - Media

 

Συγκλονίζει ο16χρονος μαθητής από την Πάτρα ο οποίος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 16χρονος μαθητής δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Το συγκεκριμένο παιδί είπε για τη μητέρα μου ότι είναι ζώο. Με ενόχλησε, εκείνη τη στιγμή δεν έκανα κάτι, για να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα μέσα στην τάξη. Ήταν θέμα αξιοπρέπειας και θύμωσα πάρα πολύ άσχημα. Το Σάββατο βλέπω ένα μήνυμα. Είχε στείλει μια φωτογραφία ντροπιαστική και από κάτω έγραφε ‘ο Τέλης και η μάνα του’. Ήταν ότι χειρότερο».

Ακόμη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν ήμουν δειλός, εμένα δεν μου αρέσει η βία, πιστεύω ότι ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσει κάποιος τα προβλήματά του. Ντράπηκα πάρα πολύ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου” και προσθέτει ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. “Ζητάω συγγνώμη γιατί είχα θολώσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28