search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Ακόμα και η Mattel εγκατέλειψε την Ελ. Αντωνιάδου – Δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή η barbie της

26.09.2019 05:42
Ακόμα και η Mattel εγκατέλειψε την Ελ. Αντωνιάδου - Δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή η barbie της - Media

 

H αποκάλυψη ότι η Ελένη Αντωνιάδου δεν είναι ερευνήτρια που εργάζεται στη NASA πέρα από την απομυθοποίησή της, την έκθεση πολιτικών προσώπων, όπως η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που την βράβευσε, ακόμα και πολιτικών κομμάτων, όπως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, είχε και μια… παράπλευρη εξέλιξη, όπως φαίνεται. 

Ο κολοσσό της παγκόσμιας βιομηχανίας παιχνιδιών Mattel, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια της Barbie και για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, σκόπευε να τιμήσει περισσότερα ιστορικά και σύγχρονα γυναικεία πρότυπα (#MoreRoleModels) από κάθε άλλη φορά σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει ακόμα περισσότερα κορίτσια. Μεταξύ αυτών είχε συμεπριλάβει και την Ελένη Αντωνιάδου, την “ερευνήτρια της NASA” που ήταν να γίνει η πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model για την “προσφορά της στον τομέα τεχνητών οργάνων γεγονός που αναμένεται να σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον πλανήτη”.

Ωστόσο, όπως εξήγησε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Mattel στην Ελλάδα στο protothema.gr, η συγκεκριμένη κούκλα Barbie με τη μορφή της Ελένης Αντωνιάδου δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα δείγμα που τελικά δεν διατέθηκε σε παραγωγή.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23