01/04/2020 04:45:04

Υπάλληλος ζωολογικού κήπου είχε το συνήθειο να φιλάει τις αρκούδες στο στόμα μέχρι που μια τη γράπωσε και της έκοψε το πόδι (Video)

Υπάλληλος ζωολογικού κήπου είχε το συνήθειο να φιλάει τις αρκούδες στο στόμα μέχρι που μια τη γράπωσε και της έκοψε το πόδι (Video) - Media

 

Στο μακρινό Ούσουρισκ στη Ρωσία, η Βέρα Μπλις εργαζόταν ως υπάλληλος σε ζωολογικό κήπο. Η αγάπη της για τα ζώα ήταν γνωστή σε όλους μα το πάθος της Βέρας ήταν να πλησιάζει πολύ τις αρκούδες και να τις φιλάει στο στόμα. Οι αρκούδες που ένιωθαν ότι τις αγαπάει την πλησίαζαν άφοβα και την φιλούσαν και εκείνες.

Όλα αυτά ενώ η Βέρα βρισκόταν έξω από το κλουβί και οι αρκούδες μέσα.

Πριν δυο μέρες όμως το φιλί στην αρκούδα στάθηκε μοιραίο. Η Βέρα πλησίασε έναν τεράστιο αρκούδο, τον χάιδεψε στο κεφάλι και τον φίλησε.

Τότε το ζώο έβγαλε τα μπροστινά του πόδια από τα κάγκελα, αγκάλιασε τη Βέρα και την εγκλώβισε. Στη συνέχεια το ζώο της έπιασε το ένα πόδι, και άρχισε να το δαγκώνει με μανία μέχρι που το αποκόλλησε από το σώμα της γυναίκας που λιποθύμησε ουρλιάζοντας από τους πόνους.

Τότε επενέβησαν οι συνάδελφοι της και κατάφεραν να την τραβήξουν μακριά.

Το Ούσουρισκ βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Ρωσίας, λιγότερο από 40 μίλια από τα σύνορα με την Κίνα και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.