search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Θέλουν σειρές στην ΕΡΤ

26.09.2019 07:41
ΕΡΤ: Fake news ότι κόψαμε τη νέα ταινία του Γ. Αυγερόπουλου - Media

 

Στροφή στην παραγωγή ελληνικών σειρών έχει στόχο η νέα διοίκηση της ΕΡΤ σύμφωνα με τις typologies.gr. Για τη σεζόν 2020 – 2021 είναι η παραγωγή τουλάχιστον δύο νέων σειρών, καθώς τη φετινή σεζόν το… τρένο χάθηκε. Η άρνηση του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ως προς την έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού του 2019 κατά 8 εκατ. ευρώ, με τη μεταφορά του ποσού αυτού από το αποθεματικό της ΕΡΤ, ήταν καθοριστική, όπως και το «όχι» που έλεγε επί τρία χρόνια στην πρόσληψη 220 εργαζομένων για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες της ΕΡΤ, όπως, για παράδειγμα, οι ηχολήπτες της Ραδιοφωνίας.

Η ΕΡΤ εξακολουθεί να νοικιάζει προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες αυτές.

Η ΕΡΤ τη σεζόν 2020 – 2021 θα έχει να… σηκώσει λιγότερο βάρος (συμφωνίες αθλητικών προγραμμάτων και συμψηφισμός, ύψους 65 εκατ. ευρώ, των μισθών με τις αποζημιώσεις του «λουκέτου» στην εταιρεία από την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) και θα μπορεί να παραγάγει πρόγραμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36