search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:26
MENU CLOSE

Η διαφήμιση της BMW για το νέο όχημα που οδηγείται χωρίς οδηγό και το ζευγάρι κάνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

26.09.2019 07:53
BMW χτυπάει πατέρα και τον 8χρονο γιο του και στη συνέχεια ο οδηγός βγαίνει και τον μαχαιρώνει (Video) - Media

 

Η Γερμανική εταιρία αυτοκινήτων κυκλοφόρησε το νέο της διαφημιστικό κλιπ για το καινούργιο αυτοκίνητο Vision iNext. Ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορεί να οδηγηθεί στο δρόμο χωρίς να κάθεται κάποιος μπροστά στο τιμόνι στη θέση του οδηγού. Θα μπορεί να… αυτό- οδηγείται.

Το κλιπ ξεκινάει με ένα ζευγάρι το οποίο μας δείχνει την καθημερινότητα τους. Όμως σε όλη τη διάρκεια του τρίλεπτου βίντεο συνεχώς υπονοείται μια έντονη ερωτική διάθεση και από τους δυο. Θέλουν να κάνουν έρωτα αλλά δεν γίνεται λόγω των ασχολιών τους. Μέχρι που βρίσκουν το νέο αυτοκίνητο που οδηγείται μόνο του και η λεζάντα από κάτω αναφέρει «ένας χώρος όπου τα πάντα μπορούν να γίνουν με ευκολία».

Στο βίντεο, συναντάμε την Εύα και τον Λέοντα από την στιγμή που γνωρίζονται σε ένα καφενείο και βλέπουμε την αγάπη τους να ξεδιπλώνονται σε μια παραλία και στη συνέχεια στο κομψό τους Vision iNext.

Η BMW δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες, αλλά ελπίζει ότι οι θεατές θα χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους με αυτό το κλιπάκι.

Το Vision iNext έχει δυο τρόπους να οδηγηθεί. Τον κανονικό που έχουν όλα τα αυτοκίνητα και τον «εύκολο» στον οποίο το τιμόνι κολλάει στο ταμπλό και το αυτοκίνητο οδηγείται μόνο του. Αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία το 2021.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:26