search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της μέσα στο ίδιο της το σπίτι

26.09.2019 09:00
Συγκλονίζει τυφλός σκύλος που διάνυσε 25 χιλιόμετρα για να ξαναβρεί τον άνθρωπο που τον φρόντιζε - Media

 

Οι γείτονες που άκουγαν τις κραυγές της Ιλέιν Στάλνει στην περιοχή Τσέσαιρ του Λίβερπουλ, δεν έδωσαν μεγάλη σημασία. Η Ιλέιν ήταν μια 44χρονη γυναίκα, μητέρα 3 ανήλικων παιδιών και πολύ αγαπητή στη γειτονιά.

Η Ιλέιν κραύγαζε όμως, όχι από χαρά αλλά επειδή τα δυο σκυλιά ράτσας μαστίφ που είχε μέσα στο σπίτι της, της είχαν επιτεθεί. Την κατασπάραζαν στην κυριολεξία και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει το λόγο. Η μεγάλη της κόρη κατάφερε να βγει από το σπίτι και να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τα σκυλιά είχαν ηρεμήσει. Μόλις τους είδαν το ένα όρμησε προς τους αστυνομικούς. Με συνοπτικές διαδικασίες θανατώθηκε. Το σπίτι είχε παντού αίματα και η Ιλέιν κείτονταν νεκρή στη μέση του χολ. Στο νοσοκομείο απλά οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33