search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:37
MENU CLOSE

Τάκης Χατζής: Από τον ΣΚΑΪ έφυγα με ευγνωμοσύνη – Τελευταία έφεραν κάτι «δευτεράντζες» (Video)

26.09.2019 10:28
Τάκης Χατζής: Από τον ΣΚΑΪ έφυγα με ευγνωμοσύνη - Τελευταία έφεραν κάτι «δευτεράντζες» (Video) - Media

 

Μετά από χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ ο Τάκης Χατζής μετακόμισε στην πρωινή ζώνη του Alpha, ωστόσο όπως τονίζει μιλώντας στην κάμερα του “Happy Day”, έφυγε με ευγνωμοσύνη από τον σταθμό του Φαλήρου.

«Από τον ΣΚΑΪ έφυγα με ευγνωμοσύνη για τον Γιάννη Αλαφούζο, για την στήριξη που με βοήθησε πολλά χρόνια τώρα και τον αγαπώ. Όμως, δεν γινόταν γιατί ήταν 7 μέρες την εβδομάδα η δουλειά εκεί, δεν μπορούσα άλλο να το κρατήσω, δεν άντεχα, ήθελα μια ποιοτική ζωή περνώντας τα χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος, δεν υπάρχει κάποιο άλλο παρασκήνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι κάποια από τα νέα πρόσωπα του ΣΚΑΪ, δε θα κάνουν καλό στον σταθμό.

«Υπάρχουν και πρόσωπα που πήγαν τελευταίως στον ΣΚΑΪ τα οποία δεν παίζουν καλό ρόλο, κάτι δευτεράτζες που έφεραν εκεί πέρα…» είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:37