search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:51
MENU CLOSE

Δούρου κατά ΜΜΕ: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το Next Top Model – Κάντε μας τη χάρη

26.09.2019 13:13
Ρένα Δούρου: Η Περ. Αττικής προωθεί με λογότυπό της ως αντισηπτικό και απολυμαντικό, ένα προϊόν που είναι καλλυντικό            - Media

 

Με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σχολίασε διάφορες δημοσιογραφικές παρεμβάσεις που γίνονται εν όψει των συνεδριακών διαδικασιών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ρ. Δούρου καλεί τους δημοσιογράφους να μην αντιμετωπίζουν τις διαδικασίες στο κόμμα ως το γνωστό ριάλιτι Next Top Model, και κλείνει με τη φράση «Κάντε μας τη χάρη λοιπόν», συνοδεύοντας την ανάρτηση με βίντεο της Γεωργίας Βασιλειάδου.

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής: «Είναι καιρός τώρα που διάφοροι δημοσιογράφοι εν όψει συνεδρίου επιδίδονται στη συγγραφή άρθρων παρέμβασης ωσάν να είναικριτές στο SYRIZA‘S NEXT TOP MODEL.Το θετικό είναι ότι κριτική επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοί αλλά ο κόσμος που αγωνιστήκαμε μαζί. Κάντε μας τη χάρη λοιπόν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49