search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Ο ΗΡΩΝ Μεγάλος Χορηγός της Χ.Α.Ν.Θ.

26.09.2019 13:31
Ο ΗΡΩΝ Μεγάλος Χορηγός της Χ.Α.Ν.Θ. - Media
 
Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο Όμιλος ΗΡΩΝ και η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας του Νο1 ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγού ενέργειας προς το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.
 
Η χορηγία περιλαμβάνει την μετονομασία του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου σε “Χ.Α.Ν.Θ. – ΗΡΩΝ – Μίμης Τσικίνας” καθώς και την χορηγία των ομάδων μπάσκετ, βόλεϋ, χάντμπολ, αλλά και των ακαδημιών μπάσκετ.
Ο ΗΡΩΝ στηρίζει τα παιδιά και τους νέους της Θεσσαλονίκης μέσα από το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης, τη Χ.Α.Ν.Θ., ανταποδίδοντας μέσω της χορηγίας του, την εμπιστοσύνη που πρώτη η Χ.Α.Ν.Θ. επέδειξε προς τον ΗΡΩΝΑ, επιλέγοντάς τον ως προμηθευτή ενέργειας, για όλες τις εγκαταστάσεις της.
 
Ο ΗΡΩΝ στηρίζει την οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ. και τη Θεσσαλονίκη τόσο μέσα από τη χορηγία των αθλητικών ομάδων της Χ.Α.Ν.Θ. όσο και με τα 20 ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ΗΡΩΝ e-bikes, που βρίσκονται στην Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., για χρήση από οποιονδήποτε θέλει να συμβάλει σε έναν φιλικότερο τρόπο μετακίνησης για την πόλη.
Σχετικά με τον ΗΡΩΝΑ
Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί 2 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582MW. Περισσότεροι από 140.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:
– τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως
– την ENGIE, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό και προμηθευτή ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο
– την QATAR PETROLEUM που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς
 
Λίγα λόγια για τη Χ.Α.Ν.Θ.
Η Χ.Α.Ν.Θ (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης) ιδρύθηκε το 1921. Είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με ζωτικής σημασίας παρουσία στην πόλη. Στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Θεσσαλονίκης και έχει Παραρτήματα στην Καλαμαριά και στο Ασβεστοχώρι. Με ιστορία που μετρά σχεδόν έναν αιώνα, γαλουχεί ήδη την 4η γενιά πολιτών. Η Χ.Α.Ν.Θ. συμβολίζει και προάγει τις ανθρώπινες αξίες, συντροφεύοντας τη ζωή κάθε μέλους της. Μέσα από την άθληση, την εκπαίδευση, τις κατασκηνώσεις, την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό, στοχεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη του σώματος, του πνεύματος, της ψυχής και της κοινωνικότητας της νεολαίας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:26