search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Εφιάλτης: Αυτοκίνητο χτυπά μοτοσικλέτα και φεύγει αφήνοντας το θύμα αβοήθητο (Video, σκληρές εικόνες)

26.09.2019 14:44
Εφιάλτης: Αυτοκίνητο χτυπά μοτοσικλέτα και φεύγει αφήνοντας το θύμα αβοήθητο (Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Σε αναζήτηση του οδηγού του ΙΧ που το πρωί του Σαββάτου πρωταγωνίστησε σε τροχαίο με μηχανή στα Χανιά και στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένα δύο άτομα, βρίσκονται οι Αρχές.
 
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο εφιαλτικό βίντεο, που κατέγραψε καρέ καρέ το κλειστό κύκλωμα κάμερας παρακολούθησης της περιοχής, στο τροχαίο που έγινε στις 06.25 στη συμβολή των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη, αυτοκίνητο συγκρούεται με σφοδρότητα με διερχόμενη μηχανή.
 
Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, “εκσφενδονίστηκαν” για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα.
 
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία φαίνεται ότι έζησαν από θαύμα.
 

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως επιτυχία.
 
Πηγή: zarpanews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24