search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:18
MENU CLOSE

«Κεραυνοί» Τζένιφερ Λόπεζ για Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάμερον Ντίαζ και Μαντόνα – Οι βαριές κουβέντες (Photos)

26.09.2019 15:25
Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται με τη μητέρα της  - Tα μυστικά ομορφιάς της την ενέπνευσαν - Media

 

Σε συνέντεξή της στο περιοδικό Movieline το 1998, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε ξεστομίσει… βαριές κουβέντες για την Γκουίνεθ Πάλτροου, την Κάμερον Ντίαζ και τη Μαντόνα.

Για τον εαυτό της είχε δηλώσει: «Είμαι η καλύτερη! Αν έχεις ταλέντο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και δεν έχεις καμία ανασφάλεια. Σίγουρα δεν είμαι η καλύτερη ηθοποιός που υπήρξε, αλλά είμαι αρκετά καλή».

Στη συνέχεια, μίλησε για την Γκουίνεθ Πάλτροου: «Πείτε μου μία καλή ταινία που έχει κάνει. Ορκίζομαι ότι δεν την έχω δει πουθενά. Πιο πολύ την γνωρίζω για τη σχέση της με τον Brad Pitt παρά για τις ταινίες της».

Αναφερόμενη στην Κάμερον Ντίαζ, η οποία τότε είχε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, είχε πει ότι «ήταν ένα μοντέλο που στάθηκε τυχερό με την υποκριτική. Της δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε σωστά».

Τέλος, μίλησε και για τη Madonna και τις επιδόσεις της στην υποκριτική, υποστηρίζοντας «ότι είναι κορυφαία performer δεν το αμφισβητεί κανείς. Ότι είναι καλή ηθοποιός όμως, δεν ισχύει. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο για την Madonna την ίδια στιγμή που είμαι εγώ ηθοποιός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10