search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Μάγδα Τσέγκου

26.09.2019 17:28
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Μάγδα Τσέγκου - Media

 

Το One ετοιμάζεται… πυρετωδώς για να βγει στον (τηλεοπτικό, καθώς εκπέμπει εδώ και καιρό διαδικτυακά) «αέρα» στα μέσα Οκτωβρίου και ο Σταμάτης Μαλέλλης κάνει τις τελευταίες του επαφές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Μποζιονέλου στο dailymedia.gr.

Με μία κίνηση-ματ το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη έκλεισε για το Σαββατοκύριακο τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μάγδα Τσέγκου, η οποία θα αναλάβει την πρωινή ζώνη και θα πλαισιώνεται από δύο δημοσιογράφους που θα σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας .

Η Τσέγκου είχε παρουσιάσει και στον ΣΚΑΙ για δυο συνεχόμενα καλοκαίρια την πρωινή εκπομπή του σταθμού με μεγάλη επιτυχία φτάνοντας τα νούμερα της Nielsen στο 48%! Για 20 χρόνια υπηρετεί σταθερά την ενημέρωση μέσα από την πρωινή ζώνη και έχει αποδείξει πως, τόσο στην αρχισυνταξία όσο και στην παρουσίαση, τα έχει καταφέρει με επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα ξεκινά στις 07:00 το πρωί κάθε Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρώνεται στις 11:00. Θα παίζει μάλιστα… απέναντι στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του ΣΚΑΪ, και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όπου η Τσέγκου ήταν επί σειρά ετών στην αρχισυνταξία αλλά και συμπαρουσιάστρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:54