search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:54
MENU CLOSE

Χανιά: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 14 μηνών κοριτσάκι – Ο παππούς της απέτρεψε τα πολύ χειρότερα (Σκληρές Photos)

27.09.2019 07:30
Χανιά: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 14 μηνών κοριτσάκι - Ο παππούς της απέτρεψε τα πολύ χειρότερα (Σκληρές Photos) - Media

 

Συνεχείς είναι οι επιθέσεις αδέπσοτων σκύλων κατά ανυποψίαστων πολιτών στα Χανιά, με τις αρμόδιες αρχές να μην έχουν καταφέρει ως τώρα να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στο τοπικό σάιτ zarpanews.gr, πριν λίγες μέρες αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε στην μόλις δεκατεσσάρων μηνών εγγονούλα του, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα.

Συγκεκριμένα, ενώ είχε βγει μια πρωινή βόλτα με την εγγονούλα του και το σκυλάκι συντροφιάς που έχουν, κάτω από την πολυκατοικία που διαμένουν σε περιοχή του Κουμπέ, κοντά στα Δημοτικά Σχολεία, δέχτηκαν την επίθεση από ένα μεγαλόσωμο σκυλί, το οποίο και δάγκωσε τη μικρή στο ποδαράκι της.

Πανικόβλητος ο παππούς της άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να προστατέψει την εγγονή του υπό την απειλή του αδέσποτου, παίρνοντας αγκαλιά το παιδί.

Τότε ο σκύλος όρμηξε στο σκυλάκι μαλτέζ και το δάγκωσε κι αυτό στο σώμα του.

Η 14μηνη, που από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53