search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Παρήγγειλε ένα χαριτωμένο φόρεμα και παρέλαβε ναρκωτικά αξίας 500.000 ευρώ (Photos)

27.09.2019 07:45
Κορωνοϊός-εμβόλιο: «Όχι» στον εμβολιασμό από τα δύο τρίτα των Αυστριακών - Media

 

Αντιμέτωπο με μια τεράστια έκπληξη βρέθηκε ένα ζευγάρι μεσηλίκων στην Αυστρία, το οποίο περίμενε να παραλάβει ένα φόρεμα που είχε παραγγείλει από το διαδίκτυο αλλά αντί αυτού έλαβε ένα δέμα με 25.000 χάπια ecstasy.

Η 58 ετών γυναίκα, όπως αναφέρει το huffingtonpost.grπου θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, νόμιζε πως τα μωβ χάπια ήταν διακοσμητικές πέτρες αλλά μετά από προσεκτικότερη εξέταση, ο σύζυγός της συνειδητοποίησε ότι ήταν πιθανώς διεγερτικά και επέστρεψε το πακέτο στο τοπικό ταχυδρομείο της πόλης Λινζ.

«Το προγραμματισμένο πρωινό γρήγορα μετατράπηκε σε φρίκη για το ζευγάρι. Οπως αποδείχθηκε, ένα από τα πακέτα περιείχε την παραγγελία του, όμως το δεύτερο είχε 24.800 δισκία ecstasy αξίας περίπου 500.000 ευρώ» σύμφωνα με την αστυνομία.

Εξίσου έκπληκτοι ήταν οι άνθρωποι στο ταχυδρομείο, για αυτό άλλωστε ενημέρωσαν την αστυνομία και, στη συνέχεια, την υπηρεσία ναρκωτικών για την υπόθεση.

Η Ολλανδία, από την οποία προήλθε το πακέτο με τα παράνομα χάπια, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ναρκωτικών στον κόσμο.

Νωρίτερα φέτος οι Ολλανδοί τελωνειακοί υπάλληλοι ανέφεραν ότι οι ποσότητες χαπιών ecstasy και αμφεταμινών, που αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου, τριπλασιάστηκαν από 137 κιλά το 2016 σε 460 κιλά το 2018.

Μετά από έρευνα που διενήργησε η δίωξη ναρκωτικών του Λινζ, διαπιστώθηκε ότι το πακέτο προοριζόταν για τη Σκωτία.

Η αστυνομία της Σκωτίας και η εθνική υπηρεσία του εγκλήματος του Ηνωμένου Βασιλείου (NCA) διερευνούν από κοινού το θέμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39