search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:24
MENU CLOSE

«Έρωτας μετά»: Το σήριαλ – αουτσάιντερ του ALPHA που σαρώνει

27.09.2019 08:03
Oι «Άγριες Μέλισσες» τσίμπησαν και τον… Alpha - Media

Ήρθε για να μείνει η σειρά «Έρωτας Μετά» στον ALPHA.

Το ερωτικό θρίλερ του καναλιού της Κάντζας έκανε πρεμιέρα πριν από μία περίπου εβδομάδα και όμως όλα δείχνουν έχει κερδίσει το κοινό. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε ικανοποιητικές επιδόσεις οι οποίες ανέβαιναν διαρκώς κάθε μέρα προβολής.

Η νέα δραματική σειρά με τους Βάσω Λασκαράκη, Έμιλυ Κολιανδρή, Αντώνη Καρυστινό και Μάριο Αθανασίου εκτοξεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Αποσπώντας μερίδιο τηλεθέασης 21,4% σε σύνολο κοινού και 24,2% στο δυναμικό (ενήλικες 18-54) βρέθηκε στην πρώτη θέση της ημέρας!

Oπως αναφέρει το dailymedia, τουλάχιστον 2.012.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό το χθεσινό επεισόδιο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα τέταρτο απέσπασε μερίδιο τηλεθέασης 31,4% στο δυναμικό κοινό (ενήλικες 18-54)

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και η αναμονή του κοινού για τα επόμενα επεισόδια έχει χτυπήσει κόκκινο. Στο στόμα όλων βρίσκεται η φράση «Που είναι η Άννα;» ενώ οι διάφορες θεωρίες για την εξέλιξη δίνουν και παίρνουν, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα όπου το hashtag #erwtasmeta είναι στα κορυφαία trend του twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:24