search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48
MENU CLOSE

Κανέλλη: Προτιμώ να βγάλω βόλτα το σκύλο μου παρά να δω την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη

27.09.2019 08:45
Λιάνα Κανέλλη για καταδίκη Χρυσής Αυγής: Η απόφαση αυτή έχει ιστορικό βάρος και το βλέπω στα μάτια των ανθρώπων (Video) - Media

 

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη , μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη απάντησε αν θα πάει να δει την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη.

«Εγώ την ταινία του Βαρουφάκη να πάω να δω; Έχω δύο ώρες στη ζωή μου από τις οποίες ελάχιστες μου περισσεύουν για να περάσω καλά και θα πάω να ξαναζήσω την εκδοχή του Βαρουφάκειου εφιάλτη από την αρχή δια χειρός Γαβρά; Πιστέψτε στ΄αλήθεια προτιμώ να βγάλω βόλτα το σκύλο μου» σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Κανέλλη, όπως αναφέρει το enimerosi24.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis η κ. Κανέλλη είπε πως δεν είναι κατά της προανακριτικής επιτροπής και ότι η ίδια ως νομικός είναι πολύ επιφυλακτική για το τι θα σχηματιστεί την ημέρα της ψηφοφορίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48