search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:34
MENU CLOSE

Με στάση εργασίας συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ στην απεργία της Τρίτης

27.09.2019 10:39
Με στάση εργασίας συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ στην απεργία της Τρίτης - Media

 

Στάση εργασίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου, προκηρύσσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σε συνέχεια της εικοσιτετράωρης απεργίας της 24ης Σεπτεμβρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.

Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλα σωματεία, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Σημειώνεται ότι για την ίδια ημέρα σε απεργία καλούν Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες που συντάσσονται με τη ΓΣΕΕ, η οποία δεν μπορεί να προκηρύξει γενική πανελλαδική απεργία μετά την εμπλοκή στην εκλογή νέου προεδρείου της Συνομοσπονδίας.

Στην απεργιακή κινητοποίηση καλεί και το ΠΑΜΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:34