22/10/2020 12:24:47

Πρώην αρραβωνιαστικιά Λαγού: Ήμουν επαγγελματικό μέλος και όχι οπαδός της Χρυσής Αυγής

Πρώην αρραβωνιαστικιά Λαγού: Ήμουν επαγγελματικό μέλος και όχι οπαδός της Χρυσής Αυγής - Media

 

Μια εξήγηση για όλα όσα καταδεικνύουν για εκείνη τα έγγραφα της δικογραφίας, είχε σήμερα κατά την απολογία της στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η πρώην σύντροφος (αρραβωνιαστικιά) του Ιωάννη Λαγού, Ν. Μπενέκη.

Κατά την απολογία της η κατηγορουμένη, χαρακτήρισε καταρχάς τον εαυτό της ως επαγγελματικό μέλος της Χρυσής Αυγής και όχι οπαδό της, ενώ υποστήριξε πως τραβήχτηκαν για «πλάκα» οι φωτογραφίες που την απεικονίζουν με όπλα. Τα όπλα αυτά μάλιστα, κατά την ίδια, ήταν το υπηρεσιακό όπλο του αδελφού της και η καραμπίνα του, τα οποία διαθέτει εκείνος νόμιμα γιατί είναι αστυνομικός.

Η κατηγορουμένη δέχθηκε ερωτήσεις από την έδρα για τα μηνύματα που αντάλλαξε με το Ι. Λαγό, και ειδικά για το sms στο οποίο έγραφε: «Μπράβο λατρεία πάντα χάνω τα καλά». Το συγκεκριμένο μήνυμα γράφτηκε μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο». Απαντώντας ανέφερε πως το μήνυμα αυτό πως αφορούσε στο γεγονός ότι ο Ι. Λαγός πήγε με άλλα άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα «και κατάφερε να ελευθερώσει» όσους είχαν προσαχθεί.

Ακόμη, κατά την απολογία της, η κατηγορουμένη ανέφερε πως εκφωνούσε τις ομιλίες που της έγραφε ο Ι. Λαγός και πως τον συνόδευε σε διάφορες εκδηλώσεις «όπως έκαναν όλες οι σύντροφοι και σύζυγοι των βουλευτών».

Υποστήριξε ακόμη ψήφισε Χρυσή Αυγή μόνο σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.