search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Πρώην αρραβωνιαστικιά Λαγού: Ήμουν επαγγελματικό μέλος και όχι οπαδός της Χρυσής Αυγής

27.09.2019 10:49
Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι κτηνοτρόφοι για το γλέντι στο Βελεστίνο - Media

 

Μια εξήγηση για όλα όσα καταδεικνύουν για εκείνη τα έγγραφα της δικογραφίας, είχε σήμερα κατά την απολογία της στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η πρώην σύντροφος (αρραβωνιαστικιά) του Ιωάννη Λαγού, Ν. Μπενέκη.

Κατά την απολογία της η κατηγορουμένη, χαρακτήρισε καταρχάς τον εαυτό της ως επαγγελματικό μέλος της Χρυσής Αυγής και όχι οπαδό της, ενώ υποστήριξε πως τραβήχτηκαν για «πλάκα» οι φωτογραφίες που την απεικονίζουν με όπλα. Τα όπλα αυτά μάλιστα, κατά την ίδια, ήταν το υπηρεσιακό όπλο του αδελφού της και η καραμπίνα του, τα οποία διαθέτει εκείνος νόμιμα γιατί είναι αστυνομικός.

Η κατηγορουμένη δέχθηκε ερωτήσεις από την έδρα για τα μηνύματα που αντάλλαξε με το Ι. Λαγό, και ειδικά για το sms στο οποίο έγραφε: «Μπράβο λατρεία πάντα χάνω τα καλά». Το συγκεκριμένο μήνυμα γράφτηκε μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο». Απαντώντας ανέφερε πως το μήνυμα αυτό πως αφορούσε στο γεγονός ότι ο Ι. Λαγός πήγε με άλλα άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα «και κατάφερε να ελευθερώσει» όσους είχαν προσαχθεί.

Ακόμη, κατά την απολογία της, η κατηγορουμένη ανέφερε πως εκφωνούσε τις ομιλίες που της έγραφε ο Ι. Λαγός και πως τον συνόδευε σε διάφορες εκδηλώσεις «όπως έκαναν όλες οι σύντροφοι και σύζυγοι των βουλευτών».

Υποστήριξε ακόμη ψήφισε Χρυσή Αυγή μόνο σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:33