12/07/2020 15:23:35

Ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ που δεν τίμησε τον Παύλο Φύσσα

Ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ που δεν τίμησε τον Παύλο Φύσσα - Media

 

Την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο Ιλίου υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Μουζακίτης, σε ένδειξη μεταμέλειας για την μη απόδοση τιμής στον δολοφονημένο από τους νεοναζί αντιφασίστα μουσικό, Παύλο Φύσσα.

Σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Μουζακίτης αναφέρει:

ευθύνη δεν αφορά μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις παραλείψεις μας. Με το να μη σηκωθώ στο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί. Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο».

Υπενθυμίζεται ότι, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβολίου της πόλης, όταν ζητήθηκε από τον προεδρεύοντα να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στην ΝΔ όχι μόνο αποφάσισαν να μην την τηρήσουν, αλλά ξεστόμισαν και προσβλητικές εκφράσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.