search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Ο Πατούλης φωτογραφίζεται κάτω από αφίσα του Τσίπρα – «Δώστε εντολή να σταματήσει η αφισορύπανση» (Photo)

27.09.2019 11:23
Ο Πατούλης φωτογραφίζεται κάτω από αφίσα του Τσίπρα - «Δώστε εντολή να σταματήσει η αφισορύπανση» (Photo) - Media

 

Κάτω από μία αφίσα στην οποίαν εικονίζεται ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, φωτογραφήθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ανήρτησε μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο twitter, ζητώντας από τον Αλ. Τσίπρα να δώσει εντολή «να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής».

«Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να προβάλλει τις δράσεις της χωρίς να ρυπαίνει τις πόλεις μας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας», έγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Σημειώνεται ότι η αφισοκόλληση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για το φεστιβάλ «Σπούτνικ» της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση, με τη ΝΔ να κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:04