search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Επικεφαλής στην Creta Farms ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης – Το νέο Δ.Σ.

27.09.2019 16:10
Η ένωση (που δεν έγινε) της Κρήτης με την Ελλάδα - Media

 

Σε συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η Creta Farms, υπο τον κ. Κωνσταντίνο Δομαζάκη καθώς ήδη έχει καταχωρισθεί και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε εκδιωχθεί από τη διοίκηση της εταιρείας, ενώ το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο συγκροτούν οι κ.κ. Γιώργος Υφαντής, Αλέξης Δημητρακόπουλος, Χρήστος Παπανδρεόπουλος και Χαρίλαος Γεωργίου.

Εξάλλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Κ. Δομαζάκης επρόκειτο να υπογράψει με τις πιστώτριες τράπεζες τη σύμβαση ενεχυρίασης των μετοχών του, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες στις 7 μ.μ. έχει προγραμματισθεί ανάλογο ραντεβού ανάμεσα στις πιστώτριες τράπεζες και στον αδερφό του Μάνο Δομαζάκη.

Ο Κ. Δομαζάκης ενημέρωσε για τις αλλαγές στη διοίκηση τις τράπεζες, το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15