search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:01
MENU CLOSE

Τρόμος στην Ηγουμενίτσα: Πυρκαγιά στο γκαράζ πλοίου που αναχωρούσε για Βενετία (Video)

28.09.2019 05:56
Τρόμος στην Ηγουμενίτσα: Πυρκαγιά στο γκαράζ πλοίου που αναχωρούσε για Βενετία (Video) - Media
 
Πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε στο γκαράζ του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Olympic Champion, στο οποίο επέβαιναν 538 επιβάτες και 75 μέλη πληρώματος, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
 
Το πλοίο, που είχε αναχωρήσει για Βενετία, επέστρεψε και πρόσδεσε αυτοδύναμα στο λιμάνι, ενώ στις 8:20 άρχισε η αποβίβαση των επιβατών, η οποία και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.
 
Μαζί με τους επιβάτες αποβιβάστηκε και το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος του πλοίου,ενώ δύο άτομα που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγεία της Ηγουμενίτσας.
 
Η φωτιά κρίνεται ελεγχόμενη καθώς δούλεψαν από την πρώτη στιγμή τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου. Με ειδικό εξοπλισμό οι πυροσβέστες μπήκαν στο γκαράζ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέταρτο γκαράζ σε δύο φορτηγά.
 

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έσπευσαν πλωτό του Λιμενικού, ένα ρυμουλκό, πυροσβεστικά οχήματα από την περιοχή καθώς και από τους γειτονικούς νομούς Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00