search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:34
MENU CLOSE

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απαντά για τον… Φατσέα: «Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό»

28.09.2019 08:05
Το Καφέ της Χαράς: Ο ΑΝΤ1 «αλλάζει» τον Φατσέα για 150.000 ευρώ - Media

 

 

Για την επιστροφή του στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Είναι μια πολύ αγαπημένη δουλειά. Το συζητάμε από το 2010 με τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, αλλά δεν ήταν καλές οι συνθήκες τότε, ξεκινούσε η κρίση και είναι μια ακριβή δουλειά. Τώρα που βρήκαμε το έδαφος με αφορμή και τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, θα το κάνουμε παρά τις δυσκολίες, γιατί κάποιοι συνάδελφοι έχουν κλείσει άλλες δουλειές. Είναι δύσκολο να τα συνδυάσουν όλα. Μη βλέπετε εμένα που είμαι ήδη στο ίδιο κανάλι. Στην αρχή ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τον ρόλο του Φατσέα. Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό, να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου. Μετά το συνήθισα, γιατί δεν μπορείς να το παλέψεις, έχει μεγάλη δύναμη κι έμαθα πια να το διαχειρίζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15