search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Από νταλίκα ξεκίνησε η φωτιά στο Olympic Champion – Στο Νοσοκομείο δύο επιβάτες (Video)

28.09.2019 08:39
Από νταλίκα ξεκίνησε η φωτιά στο Olympic Champion - Στο Νοσοκομείο δύο επιβάτες (Video) - Media
 
Τον τρόμο έζησαν οι 538 επιβάτες και τα 75 μέλη του πληρώματος του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Olympic Champion, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα-Βενετία, όταν στο γκαράζ του πλοίου εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
 
Ευτυχώς, το πλοίο κατόρθωσε να επιστρέψει αυτοδύναμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και περίπου στις 8:20 το πρωί του Σαββάτου εκκενώθηκε από επιβάτες και πλήρωμα.
 
Σημειώνεται ότι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο δύο επιβάτες του πλοίου Champion Olympic, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν αμέσως μετά.
 
Πρόκειται, για ένα 80χρονο Έλληνα και ένα Γερμανό ο οποίος έφερε μικρό έγκαυμα στο πόδι. Στο Νοσοκομείο Φιλιατών μεταφέρθηκε ένας Κούρδος μετανάστης με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω αναθυμιάσεων, υπόθεση για την οποία έχει επιληφθεί το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
Όσον αφορά στη φωτιά, πηγές της Πυροσβεστικής τη χαρακτηρίζουν ως ελεγχόμενη καθώς δούλεψαν από την πρώτη στιγμή τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου. Με ειδικό εξοπλισμό οι πυροσβέστες μπήκαν στο γκαράζ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέταρτο γκαράζ σε δύο φορτηγά.
 

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έσπευσαν πλωτό του Λιμενικού, ένα ρυμουλκό, πυροσβεστικά οχήματα από την περιοχή καθώς και από τους γειτονικούς νομούς Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:31