search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:47
MENU CLOSE

Ακυρώνονται οι συναυλίες των Metallica – Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο James Hetfield (Videos – Photos)

28.09.2019 09:38
Ξέσπασμα ΛεΜπρον Τζέιμς για τη δολοφονία Αφροαμερικάνου από αστυνομικό: «Κατάλαβες τώρα;» (Photo) - Media

 

Στα… πάθη του φαίνεται πως κατρακύλησε και πάλι ο James Hetfield, με αποτέλεσμα οι Metallica να αναγκαστούν να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες τους συναυλίες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, οι Lars Ulrich, Kirk Hammett και Robert Trujillo με ένα μήνυμά τους, ανακοίνωσαν πως ο 56χρονος μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει το tour.

«Είμαστε αληθινά στεναχωρημένοι που ενημερώνουμε τους fans και τους φίλους μας οτι πρέπει να ακυρώσουμε το tour μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Όπως μπορεί να ξέρετε, ο αδελφός μας James παλεύει με την εξάρτηση για πολλά χρόνια. Τώρα, δυστυχώς, ξαναμπήκε σε πρόγραμμα για να θεραπευτεί ξανά.

Σκοπός μας είναι να έρθουμε στο δικό σας κομμάτι του κόσμου, μόλις το επιτρέψουν η υγεία και το πρόγραμμα. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο που μπορούμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:45