search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:34
MENU CLOSE

Αυτό είναι το ξενοδοχείο στο οποίο… απαγορεύονται οι άνδρες (Photos)

28.09.2019 10:15
Αυτό είναι το ξενοδοχείο στο οποίο... απαγορεύονται οι άνδρες (Photos) - Media

 

Αν είστε γυναίκα και επιθυμείτε να κάνετε διακοπές μακριά από οιονδήποτε εκπρόσωπο του έτερου φύλου, τώρα έχετε μια ιδιαίτερη επιλογή: το πρώτο ξενοδοχείο που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, στη Μαγιόρκα το Som Dona Hotel άνοιξε τις πύλες του για να προσφέρει στις γυναίκες που το επιθυμούν, ηρεμία, χαλάρωση, αλλά και τη συντροφιά άλλων γυναικών.

Στο ξενοδοχείο, μάλιστα απαγορεύονται οι άνδρες αφού όλο το προσωπικό αποτελείται από γυναίκες. «Ένα ξενοδοχείο μόνο για γυναίκες. Άνεση, χαλάρωση, τέχνες, υγιεινός τρόπος ζωής και μεσογειακή διατροφή», γράφουν στην σελίδα τους.

«Κάντε τις μικρές αποδράσεις σας ή τις διακοπές σας μια μοναδική εμπειρία, είναι διαφορετική από ό,τι έχετε βιώσει μέχρι τώρα, στο Som Dona Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυναίκες (14 ετών και άνω) στο Πόρτο Κρίστο στην Μανακόρ, κοντά στη Σπηλιά του Δράκου και τις υπέροχες παραλίες με αμμουδιά και πέτρες. Ένας νέος χώρος για γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινής ζωής, ο οποίος προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους», αναφέρουν επίσης.
 
Πληροφορίες: Insider
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:34