search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Το λογοπαίγνιο που εξαγριώνει τον Ντόναλντ Τραμπ (Photos)

28.09.2019 10:37
Το λογοπαίγνιο που εξαγριώνει τον Ντόναλντ Τραμπ (Photos) - Media

 

Το ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν τρέφει και ιδιαίτερη συμπάθεια για την 16χρονη Σουηδή ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή, Γκρέτα Τούνμπεργκ, είναι γνωστό σε όλους.

 

Ωστόσο, το ότι οι σύμμαχοι της Γκρέτα θα χρησιμοποιούσαν το βασικό σύνθημα με το οποίο ο Τραμπ εξελέγη πρόεδρος για να τον πικάρουν και ταυτόχρονα να προωθήσουν τους σκοπούς τους μάλλον δεν το περίμενε.

 

Ακριβώς αυτό συμβαίνει, όμως, τρελαίνοντας τον Τραμπ: βλέπετε, αρκεί ένας αναγραμματισμός για να τιναχτεί στον αέρα ολόκληρο το σύνθημα του Τραμπ.

 

Θυμίζουμε ότι το κεντρικό σύνθημα του Τραμπ το 2016 ήταν «Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά», αγγλίστί «Make America Great Again». Καταλαβαίνετε πώς πάει το πράγμα…

 

Οι οπαδοί της Γκρέτα διασκεύασαν το σύνθημα σε «Make America Greta Again», δηλαδή, «Κάντε την Αμερική Ξανά της Γκρέτα». Εύκολο να κατανοήσει κάποιος την οργή του Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24