search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:39
MENU CLOSE

Γιώργος Χωραφάς: Πέρασα πολύ καιρό μεθυσμένος χωρίς να ξεμεθάω, μέχρι που το σώμα είπε δεν μπορώ

28.09.2019 15:29
Γιώργος Χωραφάς: Πέρασα πολύ καιρό μεθυσμένος χωρίς να ξεμεθάω, μέχρι που το σώμα είπε δεν μπορώ - Media

 

Για την πορεία του, το παρελθόν, αλλά και τη ζωή του σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Κώστα Τσουρό, ο γοητευτικός ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς.

Ο Γιώργος Χωραφάς, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Ηρώδειο, μίλησε για το ρατσισμό που βιώνει στη Γαλλία που ζει, μετά το ξέσπασμα της ελληνικής κρίσης.

Συγκεκριμένα είπε: «Αισθάνθηκα μεγάλη απαξίωση και ταπείνωση».

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του ’60, που όπως είπε «ήταν όλα πιο απελευθερωμένα, με το Μάη του ’68, ουσίες, σχέσεις, καταχρήσεις».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του με το αλκοόλ, όπως είπε χαρακτηριστικά «πέρασα πολύ καιρό, χωρίς να ξεμεθάω, μέχρι που πια το σώμα μου είπε δεν μπορώ».

Ο κ. Χωραφάς ρωτήθηκε και για την μεγάλη του επιτυχία, την «Πολίτικη κουζίνα» για την οποία σχολίασε «τη θυμάμαι και πώς να μη τη θυμάμαι, πάντα μου τη θυμίζουν».

Πηγή: znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:39