search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη- Έμαθε ότι τα αδέρφια της είναι νεκρά (Video)

28.09.2019 16:29
Φρούτα, λαχανικά και οικιακές συσκευές: Τα πιο παράξενα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικά παιχνίδια (Video) - Media

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία της 60χρονης γυναίκας που διασώθηκε από το ναυτικό δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι τον περασμένο Αύγουστο, όπου έχασε τα δύο της αδέλφια μετά την σύγκρουση του αλιευτικού στο οποίο επέβαιναν με σκάφος.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Σκάι βρέθηκε ο γιος της 60χρονης γυναίκας και αποκάλυψε ότι η μητέρα του έχει βγει πλέον από το κώμα και μπορεί να επικοινωνήσει, ωστόσο, δεν είναι δυνατό ακόμη να μιλήσει λόγω της τραχειοτομή. «Μας έχει αναγνωρίσει, μας μιλάει, γελάμε, συζητάμε» λέει ο Κώστας Γεωργαλής και δεν κρύβει πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Εκείνο που πονά τον ίδιο και την αδερφή του, δυο παιδιά που έχουν ξεχάσει δουλειές, οικογένειες και προσωπική ζωή για να είναι άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό της μητέρας τους, είναι πως εκείνη θυμάται το δυστύχημα.

Θυμάται τη στιγμή που το ταχύπλοο του Γάλλου κροίσου εμβόλισε τη βάρκα τους. Πως σκοτώθηκαν τα αδέρφια της. «Πάει ο αδερφός του, πάει» έχει πει στον γιο της αναφερόμενη στον δίδυμο της, τον Δημήτρη. Ο Γάλλος επιχειρηματίας, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, όχι μόνο δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της 60χρονης για να τους προσφέρει όποια βοήθεια μπορεί, αλλά δεν έχει ζητήσει ούτε συγγνώμη. «Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω από αυτόν τον άνθρωπο, έστω και 51 μέρες μετά. Ένα συγγνώμη θα έπρεπε να το πει. Πήρε δυο ζωές και ταλαιπώρησε άλλη μια. Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο μια δήλωση του δικηγόρου πως ό,τι χρειαστούμε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Εγώ να επικοινωνήσω μαζί του γιατί; Δεν ενόχλησα κανέναν εγώ. Εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου, με τα παιδάκια μου και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και από τότε είμαστε μέσα στην τρέλα».

 

Πηγή: thecaller.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:45