search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:28
MENU CLOSE

Συγκινεί η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά: Όταν πέθανε ο πατέρας μου δεν πήγα στην κηδεία – Ήμουν σε περιοδεία (Video)

29.09.2019 13:02
Συγκινεί η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά: Όταν πέθανε ο πατέρας μου δεν πήγα στην κηδεία - Ήμουν σε περιοδεία (Video) - Media

 

Στην εκπομπή Thrive της Ζέτα Δούκα παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στην ημέρα που πέθανε ο πατέρας του και ο ίδιος δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία, καθώς ήταν σε περιοδεία.

«Ο Θανάσης του τώρα διαφέρει σε αρκετά με τον Θανάση πριν από 10 χρόνια. Έχω μεγαλύτερη γνώση για το τι μ’ αρέσει περισσότερο. Παλιότερα τα έκανα όλα χωρίς συνείδηση. Το ξεσκαρτάρισμα των ανθρώπων γίνεται αυτόματα, δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς.

Όταν εσύ μετακινηθείς, μετακινούνται όλα γύρω σου. Βέβαια, έρχονται και φεύγουν άνθρωποι. Είμαι πιο ήσυχος, διαχειρίζομαι τις καταστάσεις με μια ψυχραιμία και βλέπω το πραγματικό μέγεθος των πραγμάτων, δεν παθαίνω πανικό.

Το να ζεις ωραία δεν είναι μόνο η δουλειά μας, η εργασία μας, είναι χιλιάδες άλλα πράγματα. Κι επειδή με αυτή την εργασία που κάνουμε τα στερούμαστε, τώρα παίρνω περισσότερο χρόνο από το θέατρο ή από την εργασία, για να ζήσω καθημερινά με τους φίλους μου, μια στιγμή, μια βόλτα, ένα σινεμά, μια εκδρομή.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία, δεν μπόρεσα να πάω στη κηδεία του. Τώρα θα πήγαινα στην κηδεία και δεν θα πήγαινα στο θέατρο, είναι μια στιγμή που δικαιούμαι, θέλω να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου.

Τι είναι αυτό ότι πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά; Όχι, δεν είναι. Πάνω απ’ όλα η παράσταση, αλλά όχι και από τον ίδιο τον άνθρωπο. Τώρα δεν θα το έκανα αυτό, θα ήθελα να κάτσω εκεί και να κλάψω με την ησυχία μου», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

Πηγή: zappit.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:28